Neljäs Muutosvalmentaja-koulutus alkaa marraskuussa 2019. Tämä koulutus on kansainvälistä Advanced Coach IANLP tasoa. Ilmoittautumiset käynnissä…

Seuraava Muutosvalmentaja-koulutus 2019. Ilmoittaudu nyt mukaan. 

Tämä koulutus on kansainvälistä Advanced IANLP Coach –tasoa. Katso lyhyesti alla tai lue lisää TÄSTÄ.

Muutos, yksilön prosessi, ryhmänprosessi, asiakkaan ohjaaminen, ohjattavana oleminen, rajat, mahdollistava vuorovaikutus ja sen perustaidot, kommunikaatiokanavat, valmentajan itsetuntemus ja kehittyminen. Koulutuksessa pääpaino on yksilövalmennuksessa. Perusvaatimuksena NLP Master Practitioner-koulutus.

Koulutus koostuu

  • yhdeksästä lähiopetuspäivästä pe-su 22.-24.11.2019, 24.-26.1.2020 ja 20.-22.3.2020, klo 9-17,
  • 25  tunnista (1 t = 60 min.) koulutuksen ulkopuolista muutosvalmennus-harjoittelua , josta 5 tuntia on vertaisopiskelijan valmennusharjoittelua, ja lisäksi 5 tuntia vertaisopiskelijan valmennettavana olemista (yht. 25 tuntia)
  • oppimispäiväkirjan pitämisestä
  • Lisäksi: ei kuulu koulutuksen hintaan, mutta kuuluu pakollisena koulutukseen: erikseen sovittavat 3 x 2 tunnin yksilö- tai ryhmätyönohjaukset. Hinta yhteensä vaihtelee valinnan mukaan, max. 330,- sis.alv 24%. Työnohjaajana toimii kouluttaja.

Koulutuksen hinta on 982,- + alv 24% (1217,68) + maksut työnohjauksista max. 330,- sis.alv 24%. Koulutuksen hinta sisältää koulutuksen, materiaalin sekä aamiaiset, lounaat + kahvit päivittäin. Koulutuspaikka on Kokoushotelli Gustavelund, Tuusulan kulttuurimaisemissa. Osoite Kirkkotie 36, www.gustavelund.fi . Osallistuja varaa ja maksaa itse mahdolliset yöpymisensä. (Pidätämme oikeuden muutoksiin).

Kouluttajana Marja-Leena Savimäki, Muutosvalmentaja, NLP Trainer, FMT IANLP, Social Panorama Trainer.

Sitovat ilmoittautumiset  17.10.2019 mennessä koulutuksen järjestäjälle/kouluttajalle marja-leena@savimaki.net .

Kun haluat hakea kansainvälistä Coach IANLP -todistusta:

Tämä koulutus on kansainvälistä IANLP Coach –tasoa, ja on edellytyksenä muiden kriteerien ja koulutusten lisäksi, Coach IANLP –todistuksen saantiin. Perusvaatimuksena tässä on Master IANLP –todistus. Coach IANLP –todistusta haetaan Fellow Member Traineriltä. Lue tästä tai kysy lisää hakuprosessista ja muista Coach IANLP –todistuksen myöntämiseen vaadittavista kriteereistä ja koulutuksista! Coach IANLP –todistuksen saanut voi hakea pääsyä kansainväliseen Coach IANLP –rekisteriin.

Palautteita:

“Haluan kiittää sinua aivan huippuhyvästä koulutuksesta. Se tiivisti ja selkeytti  aikaisemmin oppimani ja antoi valtavasti lisää tietoa ja ymmärrystä. Oli huimaa, minkälainen oma prosessi oli käynnissä koko koulutuksen ajan ja jatkuu vieläkin jollakin tasolla. Ymmärrän nyt, että tuonkaltainen asioiden työstäminen ei olisi ollut mahdollista ilman kaikkea aikaisempaa sinulta oppimaani. Tarvittiin niin paljon pohjatietoa, jotta voi lähteä syvemmälle. Koulutustesi sisältö on niin taitavasti rakennettu, että en voi muuta kuin ihailla osaamistasi.” Päivi Lepistö Muutosvalmentaja, NLP Master IANLP

“Muutosvalmentaja-koulutus on huikea teoria ja taitopaketti ihmismielen monikerroksisuudesta, vuorovaikutustilanteiden auki koodaamisesta ja ajatus-tunne-toiminta -ulottuvuuksien käsittelystä. Koulutuksessa käsiteltiin havainnollistaen, esittäen ja tutkien mm. tranferenssia, paralleeli-ilmiöitä ja projektiota, ja ne avautuivatkin syvemmin, kuin kirjoista lukemalla. Mielestäni asiakasohjaustilanteessa valmentajan on tärkeä tulla tietoiseksi tunteensiirroista, projektioista sekä ilmiöistä, jotka vuorovaikutuksessa ovat läsnä, ollakseen totta. Tuhat tuntia ihmismielen koulutuksia käyneenä, näihin asioihin törmää todella harvoin. Suosittelen koulutusta täydennyskoulutukseksi kaikille ohjaus- ja asiakastyötä tekeville, jotka haluavat täydentää ammattitaitoaan.”Terhi Mäkiniemi, työterveystoimittaja, työyhteisövalmentaja, Muutosvalmentaja, Social Panorama Consultant, NLP Personal Coach

Muutosvalmentajia vuodelta 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valmistuneet Muutosvalmentajat 2013:

Doris Ekholm, Vantaa

Sari Kuitto, Lappeenranta

Heli Leutonen, Vantaa

Terhi Mäkiniemi, Turku

Tessi Ranta-aho, Vantaa

Merja Jääskeläinen, Järvenpää

Sirpa Kirjalainen, Kirkkonummi

Jaana Marin, Vantaa

Irmgard Suominen, Vantaa

Päivi Lepistö, Vantaa

Christel Borg-Hytönen, Espoo

Muutosvalmentajat 2015:

Heidi Hämäläinen, Lieksa

Marja Tuomainen, Vantaa

Jani Ahosilta, Lahti

Heidi Laaksonen, Tuusula

Elina Juntunen

Mikko Saavalainen

Tiina Svahnström, Vantaa

Antti Haverinen, Espoo

Tuula Laakso, Helsinki

Muutosvalmentajat 2018:

Mervi Ala-Haavisto, Jämsä

Anu Laitinen, Loviisa

Päivi Saarijärvi, Nurmijärvi

Minna Marlo, Kauniainen

Marttiina Marlo, Vantaa

Päivi Maunuksela-Malinen, Espoo

Vuoden 2019 The Social Panorama Consultant -koulutus on 17.-19.5.19 ja 14.-16.6.2019. Ilmoittautumiset ovat käynnissä!

Seuraava koulutus vuonna 2019 on suomenkielinen ja kouluttajana on Marja-Leena Savimäki, Social Panorama Trainer. Koulutuspaikkana on Vantaan aikuisopisto, Tikkurila. Täydennä ammattitaitoasi, ilmoittaudu mukaan koulutukseen!

Varmista paikkasi. Ilmoittaudu www.ilmonet.fi . Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

Lucas Derksin ja Marja-Leena Savimäen usean vuoden koulutusyhteistyö on johtanut siihen, että Marja-Leena Savimäen ensimmäinen suomenkielinen koulutus oli keväällä 2010, ja vuonna 2019 se on jo kahdeksannen kerran suomeksi. Se on kahdestoista Social Panorama Consultant -koulutus Suomessa.

The Social Panorama Consultant-koulutus

Koulutus perustuu hollantilaisen sosiaalipsykologin, NLP Trainerin, Ph.D. Lucas Derksin mallitustutkimukseen The Social Panorama Model (1995); sosiaalipsykologiaa NLP-viitekehyksessä. Sosiaalipanoraama on kuin yksilöllinen, tiedostamaton kartta ihmissuhteista mielessämme. Kun tiedostamme niiden merkityksen, voimme tehdä muutoksia ja siten parantaa suhteita ympärillä oleviin henkilöihin.

Tämä kuuden päivän sertifioitu koulutus sosiaalipanoraamamallista ja sen soveltamisesta käytännön työssä on sinulle, jolla on hyväksytty NLP Practitioner -koulutus tai muuten soveltuva koulutustausta. Suoritettuasi koulutuksen hyväksytysti olet sertifioitunut Social Panorama Consultant ja osaat menetelmän periaatteet, ymmärrät taustalla olevan psykologisen mekanismin ja osaat soveltaa mallia työssäsi itsenäisesti ja menestyksekkäästi.

Koulutuksessa opit mm.

o   miten saavutetaan kestävä muutos kaikenlaisissa ihmissuhteissa

o   miten hyödynnetään sosiaalipanoraamamallia ryhmien kehittämisessä esim. yrityksissä ja työyhteisöissä

o   miten sovelletaan opittua neuvottelupanoraamaan

o   sosiaalipanoraamasovelluksia opettamiseen ja kouluttamiseen

o   miten muutetaan kielteinen minäkuva myönteiseksi ja vahvistetaan myönteistä kokemusta omasta itsestä

o   miten saavutetaan persoonallisuuden muutos perhepanoraamaa käyttäen, mahdollisuuksia,

jotka antavat uusia näkökulmia erityisesti psykoterapiaan

o   sosiaalipanoraaman käyttöä havainnointiin psykodiagnostiikan välineenä.

Koulutuksen päätteeksi osallistuja tekee käytännön harjoituksen etätehtävänä, ja raportoi sen kirjallisesti kouluttajalle. Koulutuksessa tehdään runsaasti jäsenneltyjä ja ohjattuja harjoituksia. Edellytykset sertifikaatin saantiin ovat näyttö käytännön taidoista, kouluttajan hyväksymä kirjallinen raportti ja vähintään 80 % osallistuminen kuuden päivän koulutukseen. Osallistujat ostavat ennen koulutusta kirjan Social Panoramas, 2005 (Crown House Publishing).

Koulutus vastaa sisällöltään Lucas Derksin vastaavaa koulutusta. Sertifioitujen nimet julkaistaan myös Lucas Derksin www.socialpanorama.com -sivuilla. Lucas Derksin ja Marja-Leena Savimäen kahdenkymmenen vuoden koulutusyhteistyö on johtanut siihen, että koulutus järjestetään nyt kahdeksannen kerran suomeksi.

1. jakso         17.-19.5.2019 Sosiaalipanoraamamalli osa I

2. jakso         14.-16.6.2019 Sosiaalipanoraamamalli osa II

Päivittäin klo 9.00 – 12.30, 13.30 – 17.00

Koulutus järjestetään Vantaan aikuisopistolla, Tikkurilassa, os. Lummetie 5, Vantaa.

Koulutuksen hinta on 1080,- + alv 0%, kun ilmoittaudut 31.1.2019 mennessä, ja sen jälkeen 1180,- + alv 0 %.

Ilmoittautumiset pirjo.immonen@vantaa.fi tai www.ilmonet.fi kurssino V190064

26.4.2019 mennessä.  Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

Kouluttaja antaa mielellään lisätietoja:

Marja-Leena Savimäki, marja-leena@savimaki.net

Kouluttaja, NLP Trainer, Social Panorama Trainer, FMT IANLP

 

Lue lisää Sosiaalipanoraamasta sivuilta www.finnish-socialpanorama.net.