NLP koulutus

Facebook Demo

Tuote/palvelu
379

http://nlpkoulutus.info, Marja-Leena Savimäki, Kouluttaja, Muutosvalmentaja, NLP Trainer, Fellow Member Trainer IANLP, Social Panorama Trainer

2 days 6 hours ago

Ajatuksia tähän aikaan! Opiskelijat sanovat joskus etteivät jossain kielteisessä tilanteessa muistakaan käyttää oppimiaan NLP-taitoja. Kirjoittelin joitakin asioita muistin virkistämiseksi ja lähetin sähköpostilistallani oleville. Tästäkin voit lukaista, mitä kirjoitin www.nlpkoulutus.info/ajatuksia_tahan_aikaan_voi_hyvin/
Voi hyvin!

3 weeks 2 days ago

Mahtava päivä! Minut on hyväksytty jäseneksi kansainväliseen johtavien NLP kouluttajien ryhmään NLP Leadership Summit ansioitteni ja pitkän kouluttajakokemukseni perusteella. Tuhannet kiitokset suosittelijoilleni!
This is a Great Day! Thank you Lucas Derks and Ueli R. Frischknecht and Richard Bolstad for supporting me! I'm a member now of www.nlpleadershipsummit.org.

3 months 2 days ago

Kiitos tästä vuodesta. Menestyksekästä Uutta Vuotta 2020!

3 months 1 week ago

Hyvän mielen Joulua kaikille 🎁🎅

4 months 6 days ago

Muutosvalmentajakoulutus alkoi jälleen. Mahtavalla porukalla opiskelimme asiaa muutoksesta, ohjaamisesta ja vuorovaikutuksesta. Kaunis ympäristö, herkullinen ruoka ja ystävällinen henkilökunta antoivat hyvät puitteet oppimiselle 🙂

4 months 2 weeks ago

Uudistetut kotisivut on nyt julkaistu! 🙂 www.nlpkoulutus.info

5 months 2 weeks ago

Sama atsalea syysvärityksessä ja kesäkukassa. Ihmisenkin elämässä on monia eri värejä ja sävyjä - kaikki kauniita.

6 months 3 weeks ago

Nyt ovat kaikki NLP-koulutukset alkaneet. Ihmettelyä, oivalluksia, uusien asioiden yhdistymisiä olemassa olevaan, iloa, tutustumista, oppimista, muistamista ja paljon, paljon muuta mahtavissa ryhmissä upeiden apuopettajien kanssa :). Tästä(kin) tulee hieno lukuvuosi!

7 months 16 hours ago

Tässä muutama NLP tekniikka esittelyssä 🙂

7 months 4 weeks ago

"Tutkimusten mukaan juuri tämänkaltainen myönteisen toiminnan palkitseminen johtaa luotettavammin kulttuurin ja toiminnan muutoksiin kuin rankaisu, häpäisy ja valvonta."

This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.