NLP koulutus
Marja-Leena Savimäki Muutosvalmennus

Täydennä ammattitaitoasi, ilmoittaudu mukaan koulutukseen

Social Panorama Consultant

Seuraava Social Panorama Consultant -koulutus keväällä 2024 Suomessa, nyt kolmannentoista kerran suomeksi. Kouluttajana Marja-Leena Savimäki, NLP Trainer, Social Panorama Trainer.

Social Panorama Consultant -koulutus

Koulutus perustuu hollantilaisen sosiaalipsykologin, NLP Trainerin, Ph.D. Lucas Derksin mallitustutkimukseen The Social Panorama Model (1995); sosiaalipsykologiaa NLP-viitekehyksessä. Sosiaalipanoraama on kuin yksilöllinen, tiedostamaton kartta ihmissuhteista mielessämme. Kun tiedostamme niiden merkityksen, voimme tehdä muutoksia ja siten parantaa suhteita ympärillä oleviin henkilöihin.

Tämä kuuden päivän sertifioitu koulutus sosiaalipanoraamamallista ja sen soveltamisesta käytännön työssä on sinulle, jolla on hyväksytty NLP Practitioner -koulutus tai muuten soveltuva koulutustausta. Suoritettuasi koulutuksen hyväksytysti olet sertifioitunut Social Panorama Consultant ja osaat menetelmän periaatteet, ymmärrät taustalla olevan psykologisen mekanismin ja osaat soveltaa mallia työssäsi itsenäisesti ja menestyksekkäästi.

Koulutuksessa opit mm.

o   miten saavutetaan kestävä muutos kaikenlaisissa ihmissuhteissa
o   miten hyödynnetään sosiaalipanoraamamallia ryhmien kehittämisessä esim. yrityksissä ja työyhteisöissä
o   miten sovelletaan opittua neuvottelupanoraamaan
o   sosiaalipanoraamasovelluksia opettamiseen ja kouluttamiseen
o   miten muutetaan kielteinen minäkuva myönteiseksi ja vahvistetaan myönteistä kokemusta omasta itsestä
o   miten saavutetaan persoonallisuuden muutos perhepanoraamaa käyttäen, mahdollisuuksia, jotka antavat uusia näkökulmia erityisesti psykoterapiaan
o   sosiaalipanoraaman käyttöä havainnointiin psykodiagnostiikan välineenä.

Koulutuksen päätteeksi osallistuja tekee käytännön harjoituksen etätehtävänä, ja raportoi sen kirjallisesti kouluttajalle. Koulutuksessa tehdään runsaasti jäsenneltyjä ja ohjattuja harjoituksia. Edellytykset sertifikaatin saantiin ovat näyttö käytännön taidoista, kouluttajan hyväksymä kirjallinen raportti ja vähintään 80 % osallistuminen kuuden päivän koulutukseen. Osallistujat ostavat ennen koulutusta kirjan Social Panoramas, 2005 (Crown House Publishing).

Koulutus vastaa sisällöltään Lucas Derksin vastaavaa koulutusta. Sertifioitujen nimet julkaistaan myös Lucas Derksin www.socialpanorama.com -sivuilla. Lucas Derksin ja Marja-Leena Savimäen kahdenkymmenen vuoden koulutusyhteistyö on johtanut siihen, että koulutus järjestetään nyt yhdeksännen kerran suomeksi.

1. jakso           17.-19.5.2024 Sosiaalipanoraamamalli osa I
2. jakso           14.- 16.6.2024 Sosiaalipanoraamamalli osa II

Päivittäin klo 9.00 - 17.00

Koulutus järjestetään Vantaan aikuisopistolla, Tikkurilassa, os. Lummetie 5, Vantaa. Osallistuminen edellyttää vähintään NLP Practitioner perustaidot.

Koulutuksen hinta on 1180,- + alv 0%

Ilmoittautumiset www.ilmonet.fi Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

Kouluttaja antaa mielellään lisätietoja:
Marja-Leena Savimäki, marja-leena@savimaki.net
Kouluttaja, NLP Trainer, Social Panorama Trainer, FMT IANLP, MSP Ambassador

Lue lisää Sosiaalipanoraamasta suomeksi tai  englanniksi