NLP koulutus
Marja-Leena Savimäki Muutosvalmennus

Uunituore suomenkielinen MSD-1 -kirja on tullut painosta maaliskuussa. Opaskirja psykologisten prosessien ymmärtämiseen ISBN 978-952-94-4525-7.

MSD-1
Mielleavaruudellisia diagnooseja

Tämä kirja on viimeisin päivitetty versio kirjasta. Saimme alkuperäisen kirjan marraskuussa 2020 käännettäväksi. Jonkin verran täydennyksiä edelliseen.
Tilaa sinäkin itsellesi!

Mielleavaruus psykologiaa. Onko aihe sinulle tuttua?

Tämä opaskirja alkaa havainnon ja muistin yhtenäisyydestä. Mikä tarkoittaa, että jokainen havainto tarvitsee muistettuja muistoja. Ei havaintoa ilman muistia ja päinvastoin. NLP:tä, Sosiaalipanoraamaa, psykologiaa ja psykoterapiaa. Perustuu DR. Lucas Derksin tutkimuksiin, joista hän väitteli tohtoriksi vuonna 2016.

Tiedätkö, että se,
miten löydämme tiemme todellisuudessa, heijastaa sitä, miten löydämme tien millä tahansa kokemuksen alueella ja muistissamme.

Entä tiedätkö,
että ihmiset avaavat uusia mielleavaruuksia jokaiselle uudelle elämänkontekstille ja eri kontekstit voivat tehdä mahdolliseksi eri aikajanat ja eri sosiaalipanoraamat, joissa ihminen on erilainen minä.

Tiedätkö, että
traumaattinen ryhmä mielleavaruudessa, suoraan edessä voi aiheuttaa useita PTSD-oireita. Ja, että pimeä alue mielleavaruudessa: depressio tuntemattomasta syytä. Entä tiedätkö, että löydät kirjasta vielä paljon lisää. Antoisia hetkiä sekä itsetuntemuksen että ammatillisen osaamisen lisääntymisen parissa.

Kirja sisältää viitteellisiä mielleavaruudellisia kokemuksen rakenteita kuvina. Kirja on lisäys DSM-5:n ja ICD-11:n oireisiin suuntautuneeseen lähestymistapaan, ja se auttaa ymmärtämään spatiaalisia kognitioita (avaruudellisia ajattelutaitoja/psykologisia prosesseja) mielen toiminnan taustalla. 

Kirjan avulla ymmärrys mielessä olevista kokemuksen rakenteista lisääntyy. Ja coachina muutosprosessien vaihtoehdot monipuolistuvat.

Kirja tarjoaa runsaasti lisäosaamista Social Panorama Consultanteille, NLP- osaajille ja -opiskelijoille sekä kaikille mielen toiminnasta kiinnostuneille. Se on työväline psykologisten prosessien ymmärtämiseen kliinisen psykologian tutkijoille, psykoterapeuteille ja muille alan ammattilaisille. Kirja sopii myös ihmisen mieltä täydentäväksi työkaluteokseksi coacheille, kouluttajille, psykologeille, psykoterapeuteille, valmentajille, työnohjaajille sekä ohjaus- ja ihmissuhdealalla toimiville.

Se on kuvitettu opaskirja spatiaalisista prosesseista, jotka ovat kaikenlaisten psykologisten ongelmien ja mielenhäiriöiden taustalla. MSD-1 kirjassa olevat kuvat antavat visuaalisen selityksen henkilökohtaiselle aikajanalle, sosiaalipanoraamalle, minän representaatiolle, spirituaaliselle panoraamalle ja muille samankaltaisille spatiaalisille malleille, siten kuin The International Laboratory for Mental Space Research (ILMSR) on tuonut ne yhteen.

Kirjan on kääntänyt yhteistyössä Marja-Leena Savimäki ja Tiina Svahnström.

Kirjan hinta on 25,- sis. alv 24%. Postituskulut 10,00 lisätään laskuun. Tai kirjan voi hakea Tikkurilasta tai Tuusulasta.

Kirjan tilaat näppärästi sähköpostilla. Lähetä minulle tilauksesi: kuinka monta kappaletta tilaat + kerro haetko kirjan vai postitanko sen sinulle. Laita mukaan myös postiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Lähetän sinulle laskun kirjasta sähköpostilla. Maksettuasi laskun, saat kirjan.

Alkuperäisen teoksen nimi: MSD-1: Mental Space Diagnosis - Manual for the Understanding of Psychological Processes Version 6
Kustantaja: Marja-Leena Savimäki Muutosvalmennus ja Tiina Svahnström Valmennus
Julkaisija: Marja-Leena Savimäki
Sivuja: 217