NLP koulutus
Marja-Leena Savimäki Muutosvalmennus

Kansainvälinen ensimmäinen suomenkielinen 

Mental Space Psychology-koulutus

kouluttajana Marja-Leena Savimäki
NLP Trainer, FMT IANLP, Social Panorama Trainer, Society of Mental Space Psychology Ambassador ja Tiina Svahnström NLP Trainer, FMT IANLP, Social Panorama Trainer

Mental Space Psychology -koulutus

Tämä Suomen neljäs Mental Space Psychology -koulutus ja sen soveltaminen käytännön työssä on sinulle, jolla on hyväksytty NLP Practitioner -koulutus.  Social Panorama -osaaminen syventää asian oppimista.

Uusi näkökulma. Oivalluttava. Antoisa. Osallistu sinäkin. Mental Space – Mielleavaruus – ”mielen tila”. Entä kun ihmisen persoonallisuus on kolmiulotteinen rakennelma? Entä kun persoonallisuus, masennus, riippuvuudet yms. ovat kolmiulotteisia rakennelmia? Entä kun toiminnan alueena on mielleavaruudessa olevat sijainnit, ne, missä asiakkaan kriittiset mielteet ovat? Entä kun muutos tehdään yksinkertaisesti rakenteellisella tasolla?

Mental Space Psychologyssa yhdistyvät psykologia, psykoterapia, NLP ja Sosiaalipanoraama. MSP luo näihin kaikkiin erinomaisen keskinäisen yhteyden ja laventaa ymmärrystä ihmisen mielen toimintoihin. Koulutuksessa opit lisää persoonallisuudestasi ja ajattelutaidoistasi. Mental Space Psychology tutkii spatiaalisia kognitioita - avaruudellisia ajattelutaitoja - suhteessa psykoterapeuttisiin interventioihin, joiden pääasiallinen rakenteellinen periaate on mielessä olevan tilan käyttö eli mielleavaruus (Heemelaar, Koppelaar & Derks, 2012.) Tutkimuksen lähtökohtana ovat mielleavaruudelliset ilmiöt. 

Koulutus pidetään Vantaan aikuisopistossa

17.–18.8.2024, klo 9.00 – 17.00. 

Koulutuksen hinta on 420,- 
sisältäen koulutuksen ja materiaalin lisäksi kahvit / teet  

Sitovat ilmoittautumiset  pe 7.6.2024 mennessä. 

www.ilmonet.fi kurssinumero V241119

Tervetuloa mukaan!