NLP koulutus
Marja-Leena Savimäki Muutosvalmennus

Neljäs Muutosvalmentaja-koulutus alkaa marraskuussa 2019. Tämä koulutus on kansainvälistä Advanced IANLP Coach –tasoa.

Muutosvalmentaja -koulutus

Muutos, yksilön prosessi, ryhmänprosessi, asiakkaan ohjaaminen, ohjattavana oleminen, rajat, mahdollistava vuorovaikutus ja sen perustaidot, kommunikaatiokanavat, valmentajan itsetuntemus ja kehittyminen. 

Koulutuksessa pääpaino on yksilövalmennuksessa. 

Perusvaatimuksena NLP Master Practitioner-koulutus.

Muutosvalmentaja -koulutus

Muutosvalmentaja-koulutus on sinulle, joka haluat ymmärtää muutoksen anatomiaa ja prosessia entistä paremmin, joka elät muutoksen aikaa, joka haluat saada lisää välineitä itsellesi tai työhösi, joka valmennat - olet vuorovaikutuksessa - olet esimiehenä - työntekijänä - ihmisenä, joka vastustat muutoksia ja haluat saada voimavarasi käyttöösi, joka haluat muutosta, joka olet utelias kohtaamaan toisen ihmisen ja hyväksymään hänen totuutensa hänelle oikeana.

Muutos on suunnanvaihdos, sellainen olotila, jossa vanha tapa tehdä asioita ei enää toimi, ja sisäinen minä haluaa jotain muuta.

 Muutos alkaa jo paljon ennen kuin ihminen itse sen tietoisesti havaitsee. Siinä  vaiheessa, kun ihminen on tietoinen siitä, ollaan jo matkalla.

 Muutosvalmennus,  kuten mikä tahansa valmennus, on vuorovaikutusta ohjaajan ja ohjattavan  välillä. Ohjattavan ja hänen maailmankuvansa kohtaaminen ja hyväksyminen tuntuu joskus haastavalta ja sitäkin taitoa voi kehittää.

Koulutus koostuu:

  • yhdeksästä lähiopetuspäivästä pe-su 22.-24.11.2019, 24.-26.1.2020 ja 20.-22.3.2020, klo 9-17,
  • 25 tunnista (1 t = 60 min.) koulutuksen ulkopuolista muutosvalmennus-harjoittelua , joista 5 tuntia on vertaisopiskelijan valmennusharjoittelua, ja lisäksi 5 tuntia vertaisopiskelijan valmennettavana olemista.
  • oppimispäiväkirjan pitämisestä
  • Lisäksi: ei kuulu koulutuksen hintaan, mutta kuuluu pakollisena koulutukseen: erikseen sovittavat 3 x 2 tunnin yksilö- tai ryhmätyönohjaukset. Hinta yhteensä vaihtelee valinnan mukaan, max. 330,- sis.alv 24%. Työnohjaajana toimii kouluttaja.

Koulutuksen hinta on 982,- + alv 24% (1217,68) + maksut työnohjauksista max. 330,- sis.alv 24%. Koulutuksen hinta sisältää koulutuksen, materiaalin sekä aamiaiset, lounaat + kahvit päivittäin.

Koulutuspaikka on Kokoushotelli Gustavelund, Tuusulan kulttuurimaisemissa. Osoite Kirkkotie 36, www.gustavelund.fi .

Osallistuja varaa ja maksaa itse mahdolliset yöpymisensä.
(Pidätämme oikeuden muutoksiin). 

Kouluttajana Marja-Leena Savimäki, Muutosvalmentaja, NLP Trainer, FMT IANLP, Social Panorama Trainer.

Sitovat ilmoittautumiset  17.10.2019 mennessä koulutuksen järjestäjälle/kouluttajalle marja-leena@savimaki.net . 

Kun haluat hakea kansainvälistä Coach IANLP -todistusta:

Tämä koulutus on kansainvälistä IANLP Coach –tasoa, ja on edellytyksenä muiden kriteerien ja koulutusten lisäksi, Coach IANLP –todistuksen saantiin. Perusvaatimuksena tässä on Master IANLP –todistus. 

Coach IANLP –todistusta haetaan Fellow Member Traineriltä. Lue tästä tai kysy lisää hakuprosessista ja muista Coach IANLP –todistuksen myöntämiseen vaadittavista kriteereistä ja koulutuksista! Coach IANLP –todistuksen saanut voi hakea pääsyä kansainväliseen Coach IANLP –rekisteriin. 

Palautteita Muutosvalmentaja -koulutuksiin osallistuneilta: 

“Haluan kiittää sinua aivan huippuhyvästä koulutuksesta. Se tiivisti ja selkeytti  aikaisemmin oppimani ja antoi valtavasti lisää tietoa ja ymmärrystä. Oli huimaa, minkälainen oma prosessi oli käynnissä koko koulutuksen ajan ja jatkuu vieläkin jollakin tasolla. Ymmärrän nyt, että tuonkaltainen asioiden työstäminen ei olisi ollut mahdollista ilman kaikkea aikaisempaa sinulta oppimaani. Tarvittiin niin paljon pohjatietoa, jotta voi lähteä syvemmälle. Koulutustesi sisältö on niin taitavasti rakennettu, että en voi muuta kuin ihailla osaamistasi.”
Päivi Lepistö Muutosvalmentaja, NLP Master IANLP 

“Muutosvalmentaja-koulutus on huikea teoria ja taitopaketti ihmismielen monikerroksisuudesta, vuorovaikutustilanteiden auki koodaamisesta ja ajatus-tunne-toiminta -ulottuvuuksien käsittelystä. Koulutuksessa käsiteltiin havainnollistaen, esittäen ja tutkien mm. tranferenssia, paralleeli-ilmiöitä ja projektiota, ja ne avautuivatkin syvemmin, kuin kirjoista lukemalla. Mielestäni asiakasohjaustilanteessa valmentajan on tärkeä tulla tietoiseksi tunteensiirroista, projektioista sekä ilmiöistä, jotka vuorovaikutuksessa ovat läsnä, ollakseen totta. Tuhat tuntia ihmismielen koulutuksia käyneenä, näihin asioihin törmää todella harvoin. Suosittelen koulutusta täydennyskoulutukseksi kaikille ohjaus- ja asiakastyötä tekeville, jotka haluavat täydentää ammattitaitoaan. ”
Terhi Mäkiniemi, työterveystoimittaja, työyhteisövalmentaja, Muutosvalmentaja, Social Panorama Consultant, NLP Personal Coach

Valmistuneet:

Muutosvalmentajat 2020:
Hanna Aarela, Espoo
Sari Bergman, Sipoo
Kati Lappalainen, Vantaa
Tuula Masalin, Hämeenlinna

Muutosvalmentajat 2018:
Mervi Ala-Haavisto, Jämsä
Anu Laitinen, Loviisa
Päivi Saarijärvi, Nurmijärvi
Minna Marlo, Kauniainen
Marttiina Marlo, Vantaa
Päivi Maunuksela-Malinen, Espoo
Tiina Rössi, Helsinki
Oili Tikkanen, Espoo

Muutosvalmentajat 2015:
Heidi Hämäläinen, Lieksa
Marja Tuomainen, Vantaa
Jani Ahosilta, Lahti
Heidi Laaksonen, Tuusula
Elina Juntunen
Mikko Saavalainen
Tiina Svahnström, Vantaa
Antti Haverinen, Espoo
Tuula Laakso, Helsinki

Muutosvalmentajat 2013:
Doris Ekholm, Vantaa
Sari Kuitto, Lappeenranta
Heli Leutonen, Vantaa
Terhi Mäkiniemi, Turku
Tessi Ranta-aho, Vantaa
Merja Jääskeläinen, Järvenpää
Sirpa Kirjalainen, Kirkkonummi
Jaana Marin, Vantaa
Irmgard Suominen, Vantaa
Päivi Lepistö, Vantaa
Christel Borg-Hytönen, Espoo


Scroll Up