NLP koulutus
Marja-Leena Savimäki Muutosvalmennus

NLP koulutus

Oppiminen lisää hyvinvointia.

Tule NLP-koulutuksiin opiskelemaan hyvää NLP-asiaa. Klassista NLP:tä (Classical NLP) päivitettynä kansainvälisen IANLP:n (International Association for NLP) vaatimusten mukaiseksi.

Ilmoittaudu nyt!

Kouluttajana Marja-Leena Savimäki, muutosvalmentaja, NLP Trainer, Fellow Member Trainer IANLP, Social Panorama Trainer, SOMSP Ambassador

Ilmoittautumisohjeet kunkin kurssin kohdalla. Huomaa, että Vantaan aikuisopiston kurssien ilmoittautumiset aukeavat hieman eri aikaan. Tarkista kurssin tiedot ennen ilmoittautumista.

Koulutuksiin osallistuneiden palautteet tästä linkistä.

Oletko itse osallistunut koulutuksiin?  Anna palautetta koulutuksista sähköpostilla!

Marraskuu 2019

Muutosvalmentaja -koulutus

Koulutus koostuu:

• yhdeksästä lähiopetuspäivästä pe-su 22.-24.11.2019, 24.-26.1.2020 ja 20.-22.3.2020, klo 9-17,
  • 25 tunnista (1 t = 60 min.) koulutuksen ulkopuolista muutosvalmennus-harjoittelua , joista 5 tuntia on vertaisopiskelijan valmennusharjoittelua, ja lisäksi 5 tuntia vertaisopiskelijan valmennettavana olemista.
  • oppimispäiväkirjan pitämisestä
  • Lisäksi: ei kuulu koulutuksen hintaan, mutta kuuluu pakollisena koulutukseen: erikseen sovittavat 3 x 2 tunnin yksilö- tai ryhmätyönohjaukset. Hinta yhteensä vaihtelee valinnan mukaan, max. 330,- sis.alv 24%. Työnohjaajana toimii kouluttaja.

Koulutuksen hinta on 982,- + alv 24% (1217,68) + maksut työnohjauksista max. 330,- sis.alv 24%. Koulutuksen hinta sisältää koulutuksen, materiaalin sekä aamiaiset, lounaat + kahvit päivittäin.

Koulutuspaikka on Kokoushotelli Gustavelund, Tuusulan kulttuurimaisemissa. Osoite Kirkkotie 36,  www.gustavelund.fi .

Osallistuja varaa ja maksaa itse mahdolliset yöpymisensä.
(Pidätämme oikeuden muutoksiin).

Kouluttajana Marja-Leena Savimäki, Muutosvalmentaja, NLP Trainer, FMT IANLP, Social Panorama Trainer.

Lisätietoa Muutosvalmentaja -koulutuksesta.

Sitovat ilmoittautumiset  17.10.2019 mennessä koulutuksen järjestäjälle/kouluttajalle  marja-leena@savimaki.net .