NLP koulutus
Marja-Leena Savimäki Muutosvalmennus

Palautteet


"Useita NLP -kursseja käyneenä, olen tyytyväisin Marja-Leenan kursseihin.

Marja-Leena keskittyy olennaiseen ja osaa ohjata opiskelijaa ymmärettävästi. On tärkeää oppia perusasiat, 
jotta voi syventää tietoaan. Opiskelu on nousujohteista ja vastuullista. Myös Marja-Leenan laaja tietämys ja kokemus näkyvät opetuksessa ja aika käytetään laadukkaasti.

Näillä kursseilla saa rahalleen vastinetta, joka myös on tärkeää ja taidot saa heti käyttöön omaan toimintaansa."
Mervi Ala-Haavisto

”Marja-Leenan NLP Trainer -koulutus on loistavasti rakennettu kokonaisuus teoriaa, käytännön harjoittelua ja ryhmän toisilta jäseniltä oppimista. Vaikka kurssilla ei varsinaisesti kerrattu NLP:n teemoja, osaamiseni mm. VAK:ssa, loogisissa tasoissa ja oman tilan hallitsemisessa syveni merkittävästi, sillä näitä taitoja käytetään koko kurssin ajan mm. harjoituksissa. Olen saanut kurssilta todella paljon suoraan kouluttajan työssäni hyödynnettävää osaamista valmennusten rakentamiseen, ryhmän dynamiikan ymmärtämiseen ja siihen vaikuttamiseen sekä oppimistulosten parantamiseen. Suosittelen kurssia lämpimästi kaikille koulutuksia, valmennuksia tai esityksiä pitäville, esimiestyötä tekeville tai oman NLP-osaamisen syventämisestä kiinnostuneille.”
Kari Ojala

”NLP trainerilta saa paljon hyviä työkaluja miten kouluttaa. Tämä koulutus tarjoaa mitä parhaan turvallisen ympäristön harjoitella kouluttamisen taitoa. En olisi vuosi sitten uskonut, että lähden kouluttajakoulutukseen, varsinkin kun olin aiemmin lähinnä vältellyt ihmisten edessä oloa ja kouluttamista. Ja jos kouluttaminen ei ole se oma juttu, niin suosittelen koulutusta jo siitä syystä, että ainakin omalla kohdallani moni aiemmin opiskeltu asia NLPstä loksahti paikoilleen vasta trainerillä. Tämän lisäksi tutuista aiheista oppi vielä paljon lisää.”
Kati Lappalainen

”Opin ymmärtämään mikä merkitys on sillä mitä ajattelen itsestäni kun olen kouluttaja. Tarkoitan tällä kaikkea koulutusaiheen valinnasta, valmisteluista, aiheen esittämisestä ja palautteen vastaanottamisesta. Ymmärrän nyt että suhde itseeni ja se miten tuon suhteen koen, vaikuttaa suoraan siihen millainen kouluttaja olen, miten toimin ja mitä puhun. Opin ymmärtämään että minulla on osuuteni siihen, millainen suhde minun ja koulutettavien välille syntyy ja miten tuo suhde matkan aikana kasvaa ja kehittyy. Opin ennen kaikkea rentoutumaan jännittämisen sijaan. Ajattelen nyt, että minulla on kaikki tarvittavat resurssit ja minä riitän omana itsenäni. Ajattelen näin siksi että olen avoin palautteelle jota saan sekä itseltäni että koulutettavilta, saan oppia koko ajan lisää.”
Tiina Svahnström

”Osallistuin Marja-Leena Savimäen NLP Trainer IANLP -koulutukseen. Koulutus oli todella taitavasti rakennettu kokonaisuus, joka tarjosi suuren määrän tietoa oppimiseen, ryhmien toimintaan ja kouluttajan työhön liittyvistä aiheista. Koulutus sisälsi myös paljon harjoittelua, projektityön ja kirjallisia tehtäviä, jotka veivät opitun suoraan käytäntöön.

Marja-Leena Savimäki on yksi parhaista kouluttajista, jonka ohjauksessa olen saanut opiskella. Erityisesti arvostan hänen kykyään luoda ryhmään tiivis yhteishenki heti koulutuksen alusta asti sekä tapaa, jolla hän ottaa huomioon ja arvosta jokaista opiskelijaa yksilönä. Hänen syvällinen asiantuntemuksensa ja ammattitaitonsa luo opiskelijalle turvallisuuden tunteen, jossa voi kysyä ne tyhmätkin kysymykset ja kokeilla luottavaisin mielin kaikkea opittavaa.

Olen tehnyt kouluttajan ja valmentajan työtä jo 20 vuoden ajan. Ekonomin tutkintoni lisäksi olen ammatillinen opettaja ja business coach. Taustastani huolimatta NLP Trainer IANLP -koulutus antoi minulle erittäin paljon. Esimerkiksi sain uutta tietoa oppimisesta, ryhmädynamiikasta ja keinoista, joilla kouluttaja voi tukea oppimista. Lisäksi sain runsaasti käytännön harjoitusta ja uutta ymmärrystä mm. kontaktin rakentamisesta sekä opiskelijoiden erilaisista toiminta-, ajattelu- ja havaintotyyleistä. Olen jo tämän vuoden aikana saanut omiin koulutuksiini osallistuneilta entistäkin parempia palautteita kouluttajan taidoistani ja läsnäolostani.

Suuret kiitokset Marja-Leenalle valtavan antoisasta koulutuksesta ja siitä, että teet työtäsi niin suurella sydämellä.” 
Arja Parpala, uravalmentaja, kehityspäällikkö Suomen Ekonomit

“Sain olla itseni, joka on sinun vaikutustasi. Menetelmät mahdollistivat olla tuntematon vailla rooleja.”
Palaute kurssilta Irti jännittämisestä

“Missä sinunlaisiasi naisia kasvaa? Ihana huumori, kuuntelutaito ja empatia.”
Palaute kurssilta Voimanainen

“Olit rohkea, luova, impulsiivinen. Hymyä täynnä… Annoit avaimet käyttöön oman sisimmän avaamiseen ja tutkimiseen.”
Kurssipalaute

“Mieletön tutkimusretki mielen syvyyksiin. Nähdä muiden tulevan ulos kuorestaan.”
Palaute kurssilta Irti jännittämisestä

“Rohkeat esimerkit oman elämän kommelluksista loivat meille uskoa että kaikesta voi selvitä loppuunpalamisen jälkeenkin.”
Kurssipalaute

“Olin ensimmäisen kerran Marja-Leena Savimäen pitämällä kurssilla vuonna 2003. Heti ensimmäisestä päivästä alkaen pidin häntä pätevänä luennoitsijana, joka omalla persoonallisella tavalla sai mukaansa koko ryhmän pohtimaan erilaisia tapoja toimia ja toteuttaa. Luennoitsijana hän on todella mukaansatempaava. Sain uusia työkaluja hahmottaa omia ajatusmalleja, vahvistusta omille ajatuksille ja tavalle toimia.Suosittelen lämpimästi.”
Anna-Liisa Pehkonen, palveluesimies, Suomen Posti Oyj, Tuotantopalvelut

“Olen käynyt useita Marja-Leena Savimäen vetämiä koulutuksia, mm. NLP Practitioner – ja NLP Master-koulutuksen. Marja-Leena on parhaita tuntemiani kouluttajia. Hän on aina hyvin valmistautunut tilanteisiin, hänellä on rauhallinen tapa esiintyä ja hän on hyvin perehtynyt viestittämäänsä asiaan.Marja-Leena on innostava ja saa opiskelijat mukaan ja osallistumaan. Pitkänkin koulutuspäivän päätyttyä tuntui, että nytkö tämä päivä jo päättyy. Odotukset, mitä minulla on ollut jokaiseen tilaisuuteen osallistuessani, ovat aina täyttyneet ja ylittyneet. Työelämä vaatii nykyään aika paljon, enkä pysty lyhyesti edes kertomaan, kuinka moneen asiaan olen saanut hyviä vinkkejä ja uusia näkökulmia ja ratkaisumalleja.Suosittelen hänen vetämiään koulutustilaisuuksia, niistä jää aina eväitä elämään käytettäväksi.”
Irmeli Vähäkangas, palveluesimies, Suomen Posti Oyj

Scroll Up